Trots op nominatie 'Onderneming van het Jaar 2019'

Image
ACP is open deze zomer
Fransje Leering | ACP International

Fransje Leering

Marketing & communicatie

Trots op nominatie 'Onderneming van het Jaar 2019'

Author
ACP international

Eind 2019 werd ACP International genomineerd voor de verkiezing Onderneming van het jaar 2019. Door de jury werd vooraf het proces geschetst wat aan de nominaties vooraf is gegaan. Van voordrachten door medeondernemers, het invullen van vragenlijsten door de ondernemingen, het juryberaad, het samenstellen van een shortlist, het plannen van bedrijfsbezoeken en tot slot het bepalen van de genomineerden. "Het was een moeilijke maar tegelijk mooie klus om tot een keuze te komen," aldus één van de juryleden.

Nominatie ACP International Ondernemer van het Jaar


Barend-Jan Kroese:

"ACP groeit. We zijn nieuwe dingen aan het verkennen en willen een belangrijke rol blijven spelen in onze sector. Voor ons is dit een enorme kroon op ons werk en zonder ons team hadden we dit niet kunnen realiseren.”


Door het jaarlijks toekennen van deze prijs wil OVDD haar bewondering en waardering tonen voor alle, zeer uiteenlopende bedrijven in de gemeente Dronten. Daarnaast wil zij met de verkiezing Onderneming van het Jaar het belang van goed ondernemerschap voor de economie en de werkgelegenheid in de gemeente Dronten onderstrepen.

Onderstaand de presentatie van ACP International die tijdens de verkiezing werd getoond.  

Blijf op de hoogte