Nieuw bij ACP: het Flexline programma

Image
ACP International Flexline
Barend-Jan Kroese | ACP International

Barend-Jan Kroese

CEO

Nieuw bij ACP: het Flexline programma

Author
ACP international

Onze klanten produceren stoelen. Steeds vaker kregen we de vraag voor modulaire componenten oftewel bouwstenen waarmee men stoelen kan produceren met steeds een andere functie. Met deze vraag zijn wij aan de slag gegaan. Het resultaat is dat wij op de Interzum in Keulen de eerste prototypes kunnen laten zien van onze Flexline componenten. Bekijk op onze simulatie hoe e.e.a. in zijn werk gaat en ervaar het gemak van het maken van de verschillende combinaties! Alle componenten van ons nieuwe Flexline systeem zijn in het najaar van 2019 bij ons uit voorraad leverbaar. 

 

 

De naam zegt het al

Het Flexline programma bestaat uit verschillende uitwisselbare onderdelen. De basis is een aluminium zittingdrager, welke middels een ringmechaniek in hoogte verstelt kan worden. Wil men een zg. beweegbare functie van de zitting, dan kan men eenvoudig een rubber sandwich toevoegen. Vervolgens kan men middels verschillende adapterplaten met meerdere gatenpatronen daar een zitting op monteren.

Torso steun

Wil men de set nog verder uitbreiden dan kan men kiezen voor de in hoogte verstelbare torso steun die tevens draaibaar is. Ook hebben we een vaste rugstang toegevoegd aan het Flexline programma. Het voordeel van deze onderdelen t.o.v. de bestaande systemen is dat de montage van deze rugsteunen niet ten koste gaan van het verstelbereik van de gasveer.

Nieuwe PU delen in stoffeerkwaliteit

Een nieuw aantal comfortabele PU zittingen en ruggen die ook in stoffeerkwaliteit leverbaar zijn, maken het Flexline systeem compleet. Uiteraard kunt u Flexline componenten ook met uw eigen componenten combineren. Dat maakt Flexline Uniek! Kijk op onze simulatie hoe e.e.a. in zijn werk gaat en ervaar het gemak van het maken van de verschillende combinaties! Alle componenten van ons nieuwe Flexline systeem zijn in het najaar van 2019 bij ons uit voorraad leverbaar. Just Ask!

 

Blijf op de hoogte